«Overspisingen er et tilbakelagt kapittel»

«Overspisingen er et tilbakelagt kapittel»

Min største utfordring når jeg kom til Camilla var selvfølelsen min.

Jeg hadde et veldig dårlig forhold til egen kropp, trening og kosthold. I tillegg spiste jeg for lite, noe som resulterte i cravings og store overspisings-episoder på kveldene, med påfølgende skyld og skamfølelse. Jeg var også mye sint og frustert, og følte at det var generelt lite energi og livsglede i livet mitt. 

Underveis i mitt arbeid med Camilla har jeg har kjent på en følelse av kontroll og mestring som har vært veldig god. Jeg har turt å ta flere sjanser, og jeg har merket at jeg smiler mer. Jeg har også fått mere energi og mindre cravings.

Overspisingen og trøstespisingen er et tilbakelagt kapittel.

I tillegg har jeg blitt bevisst mange negative tankemønstre. Jeg tenker meg om og tar valg som er gode for meg, jeg er generelt roligere rundt barna og mer tilstede. Jeg prioriterer det som er viktigst i livet mitt og som tar meg dit jeg vil.

Før jeg begynte å samarbeide med Camilla hadde jeg også mange bekymringer rundt mat og kropp, at jeg ikke var god nok og bekymringer rundt kronisk sykdom og jobb. Bevisstheten om at jeg nå har kontrollen i eget liv, jeg kan ta styringen og jeg kan endre hvordan jeg tenker og føler meg raskt har virkelig vært et helt fantastisk utbytte av programmet. 

Til andre som vurderer å jobbe med Camilla vil jeg si: Go for it!

Det krever innsats og tid fra din side, men Camilla tilpasser og strekker seg veldig langt for at ting skal fungere og at man skal få de resultatene man jobber for. Om man ønsker en positiv endring i livet er det så absolutt verdt det og jeg vil virkelig anbefale det til alle som kjenner at de strever på noen området i livet, selv om det ikke nødvendigvis knyttes til overvekt – og eller trøstespising. 

Miriam S.nb_NONorsk bokmål