«Ikke bruk tid på å vurdere. Kom i gang!»

«Ikke bruk tid på å vurdere. Kom i gang!»

Før jeg begynte å jobbe med Camilla var min største utfordring dårlig selvfølelse og dette resulterte i mange typer flukt, og da særlig mat og vin.

Underveis i prosessen har jeg det mye bedre med meg selv, er mer bevisst på at det er mine valg og mitt fokus som skaper endring og resultater. Jeg har gått ned rundt 10 kilo «and still counting», jeg tar definitivt bedre valg. Jeg ser etter sunne alternativer og craver sunn og god mat som er bedre for meg. Dette er på vei til å bli automatikk og jeg velger lettere godt sammensatte måltider og unngår dårlige alternativer. Jeg stoler mye mer på mine egne vurderinger, og er mer målrettet og motivert.

Jeg har fokus på nuet og sier «nei» når jeg har behov for det. Jeg tar meg tid til hvile og søvn.Jeg har mye mer ro, og er bevisst når jeg går i «ned» mentalt. Jeg havner der, men jeg blir der ikke. Jeg bruker verktøyene jeg har lært og fokuserer på det som er bra og har det mye bedre med meg selv. Jeg gleder meg over det som er bra, og over at jeg er på sporet av det livet jeg ønsker å leve.🙂

I hverdagen er det meste som foregår på innsiden annerledes, og ikke minst at mat nå brukes som kos i passelige mengder og ikke som flukt. Jeg har blitt trygg på at det er kun jeg som kan vite hva som er riktig valg for meg, at jeg har ansvaret når jeg tar dårlige valg, samtidig som jeg har rettet opp i mange «feilprogrammeringer» i hjernen og installert nye nervebaner som gjør at jeg tar bedre valg og som sammen gir «vann på hjulet». 

Før jeg begynte hos Camilla var jeg redd for at dette kom til å bli nok et opplegg som jeg kjøpte, men som jeg ikke fulgte skikkelig opp slik at resultatene ville utebli. Men så feil kunne jeg ta. 

Til andre som vurderer å jobbe med Camilla vil jeg bare si en ting: «Ikke bruk tid på å vurdere, kom i gang. Dette er starten på et nytt og bedre liv så lenge du gjør jobben!»

Jeg er så glad for at jeg turde å satse på Helhjertet Forvandling til tross for at jeg var redd for at det bare var «nok et opplegg». Camilla er et varmt menneske med mye og allsidig kunnskap, og hun er engasjert og veldig flink til å forstå og forklare. Når jeg fant Helhjertet Forvandling hadde jeg elendig selvfølelse og fant trøst og flukt gjennom mat og alkohol samtidig som den økte vekten bidro til enda lavere selvfølelse. Gjennom Helhjertet Forvandling har jeg med Camillas støtte og veiledning jobbet meg gjennom enormt mange endringer og fått mange aha-opplevelser. Kunnskapen og livsstilsendringene tar jeg med meg og utvikler videre, og for hver dag er jeg enda mer på sporet av det livet jeg ønsker å leve. Det som gjorde at jeg ikke var der før jeg møtte Camilla var mangel på bedre viten. Med Camillas hjelp vet jeg nå bedre, og kan gjøre den jobben som trengs. Det har gitt og fortsetter å gi vann på hjulet til de endringene jeg ønsker! 🙂 

  • Kathrine S.


nb_NONorsk bokmål