På alle plan jeg slet tidligere i livet, har jeg det i dag fantastisk.

På alle plan jeg slet tidligere i livet, har jeg det i dag fantastisk.

.

Før jeg startet på programmet hos Camilla hadde jeg store utfordringer påmange arena i livet, mat, kropp og utseende, stress, følte at jeg ikke strakk tilpå noen  plass i livet, hadde et forvrengt bilde av meg selv, tørte ikke stole påandre mennesker og trodde ikke på det de sa selv om det va positivt ment.

.

Selvfølelsen og selvtilliten var på minus.

.

Jeg hadde fysiske og psykiske utfordringer, jeg har opplevd store traumer flereganger i livet – både som barn og voksen, jeg slet med kroniske smerter, var tappet for energi, uopplagt og hadde store konsentrasjonsproblemer. Jeg eksisterte bare.

.

Når det gjalt mat var det alt eller ingenting, slankekur på slankekur, perfeksjonisme – om jeg gjorde alt 110% bra da ble vel alt bra… Det holdt ikke det heller, jeg bare måtte få det endra bedre til.

.

Jeg lurte på hva meningen med livet var, skulle jeg aldri få det bra? Jeg hadde akkurat fylt 50 år og tenkte med meg selv at nå måtte jeg ta grep. Skulle jeg få denne «skuta» noen gang i «havn» var det nå eller aldri.

.

Sommeren 2021 satt jeg å kjedet meg og leste på Facebook hvor jeg kom over en side som fanget min oppmerksomhet, den traff meg midt i magen!

.

Jeg fikk satt opp en time til Camilla og hun tente en gnist i meg. Jeg bestemte meg for at dette var noe jeg skulle gjøre. Jeg visst at det ville bli krevende både på den ene og andre måten men dette var bare noe jeg skulle gjennomføre. Jeg har forsøkt det meste før uten å lykkes, dette var noe helt annet, så jeg øynet et håp om at dette kunne være løsningen, og uansett om jeg ikke forsøkte ville jeg fortsatt være i den samme «båten» jeg ikke ønsket å være i. Det var en investering – men hva koster det ikke å kjøpe nye klær hver eneste uke, spise all den usunne mat osv. Tok jeg denne kostnaden ville f.eks bunaden min kanskje passe igjen, jeg ville ikke ha utgifter med å endre den og jeg ville kunne bruke alt det flotte tøyet mitt som hadde blitt for lite. Jeg så på dette som en investering.

.

Jeg trodde at mitt største problem var vekten, fikk jeg bare den ned så ordnet alt seg, klærne ville sitte bedre jeg ville slippe å daglig kjenne på at de strammet over alt. Jeg kjente hver lille tråd i tøyet treffe kroppen, jeg hatet det, og dette tok alt fokuset mitt vekk fra det som var viktig i livet.

.

Jeg har opplevd så mange positive endringer underveis og etter at jeg er ferdig med programmet at det ikke er til å tro. Vet ikke om noen vil tro meg om jeg sier hvilke effekter dette programmet har hatt å si for meg! Jeg kan si det så enkelt, på alle plan jeg slet i livet tidligere, har jeg det fantastisk i dag. Jeg er på et sted i livet jeg aldri før har vært eller har visst fantes.

.

Camilla har fått meg til å kjenne på følelser jeg aldri før har kjent på, følelser jeg kjenner på regelmessig basis, daglig. Lykke, harmoni, mindre stress og hjernetåke. Jeg har fått selvtillitt og selvfølelse. Jeg tør å stå opp for meg selv, tør å heve min røst å si hva jeg mener.. Jeg tar gode valg for meg selv, gode beslutninger basert på erfaring og ny kunnskap. Jeg kjenner jeg er i «kontakt» med meg selv. Det jeg føler på er en av de viktigste tingene jeg har lært er å endre sinnstilstand, det er helt magisk hva sinnstilstanden kan gjøre for meg. Er den god, kjenner jeg på gleden av det, kjenner at jeg er «med» sanser mye sterkere, er den dårlig vet jeg hva jeg må gjøre for å endre den og komme inn i en god «flyt» igjen. Magisk! Hele denne reisen har vært magisk for meg! Ting jeg ikke trodde var mulig har med innsats og pågangsmot gitt ekstreme avkastninger! Jeg kan nevne mye:

.

 • Min kroniske migrene med opptil 20 anfall pr mnd er nesten borte
 • Traumer jeg har slitt med i over 40 år er borte
 • Hjernetåken er helt borte
 • Teflonhjernen er borte
 • Hamsterhjulet er borte
 • Søvnkvaliteten er bedre
 • Realasjonen til familie og venner er bedre
 • Jeg har fått selvfølelse og selvtillit
 • Føler meg ikke oppblåst og uvel etter måltider
 • Jeg har fått mer energi
 • Jeg planlegger måltider og innkjøp mye bedre
 • Jeg har sluttet å overspise
 • Jeg har sluttet å stresse
 • Jeg ser på meg selv som et svært oppegående tenkende vitebegjærlig kvinne i min beste alder.
 • Jeg stråler, tør å rette meg opp i ryggen å se på meg selv som en vakker 50-åring som er god både på innsiden og utsiden, med gode holdninger og verdier.
 • Jeg tør å «synes» på jobb, tør å tro at det jeg gjør er av god kvalitet.
 • Jeg tar imot konstruktive tilbakemeldinger på en fornuftig og god måte, jeg tør å tro på at positive tilbakemeldinger er oppriktig ment.

.

Dette har vært en reise som er som et eventyr!

.

Jeg føler jeg har fått max uttelling på alt i dette programmet, det har truffet meg rett hjem, jeg vet ikke om jeg klarer å trekke frem hva jeg likte best, for det er summen av alt som har vært helt fantastisk.

.

Skulle det være noe så er det Camilla, – hun har vært enestående, uansett når tid på døgnet, dumme spørsmål ja, du vet, hun har vært der, støttet meg gitt meg råd og tilbakemeldinger. Fantastisk person med enormt mye kunnskap på området! Jeg kan på det sterkeste anbefale Camilla til alle som virkelig sliter. Om din «overvekt» ikke synes i samfunnet, men du selv føler deg feit og stor så vil jeg på det sterkeste anbefale deg dette programmet! Det er ikke alltid det er vekten som er det store problemet at vi føler oss ekle og feite, det er veldig mange andre mekanismer som man ikke vet om, men som Camilla hjelper oss til å forstå. Sammen med Camilla har jeg skapt meg en drømmeverden! Jeg turte å prøve – jeg gjorde jobben, den har ikke vært gratis hverken hva det vil si av kroner eller hva det har krevd av tid, innsats og mot, mot til å gå ut i ukjent farvann – men gjør jobben og du vil få en veldig stor fortjeneste om du velger å legge ned innsatsen som kreves.

.

 • Heidi L.


nb_NONorsk bokmål