Om Camilla Bringslid

CAMILLA BRINGSLID

Jeg, Camilla Bringslid, er to-barns mamma og bor med familien på Askøy utenfor Bergen. Jeg er en entusiastisk mat-elsker, som liker å ha et aktivt liv, være mye ute, lage mat fra bunnen av, være til stede her og nå, ha mye kvalitetstid med dem rundt meg, ta vare på kropp og helse, og jeg brenner virkelig for arbeidet jeg gjør.

Jeg er utdannet autorisert klinisk ernæringsfysiolog og internasjonalt sertifisert emosjonell spising og atferdsendringscoach. I tillegg er jeg skribent, kurs- og foredragsholder.

Jeg sitter i styret i KEFF (kliniske ernæringsfysiologers forening tilsluttet Forskerforbundet) og har et stort engasjement for faget mitt og folkehelsefremmende arbeid. 

Før jeg tok mastergrad i klinisk ernæring ved UiB, har jeg bakgrunn i psykologi-studier ved NTNU. Parallelt med studiene har jeg fordypet meg i ulike temaer innen psykologi og mental trening, og under mitt utdanningsløp har jeg alltid arbeidet i ulike helse-relaterte stillinger ved sykehus, kommunal sektor og i psykiatrien. 

Jeg er kjent for min direkte tilnærming til mentale aspekter rundt kosthold og adferd.

Mitt genuine ønske og mål er alltid å styrke og inspirere klientene jeg jobber med til å prioritere seg selv og egen helse, skape et annet fundament i seg selv og gjøre varige endringer for å få det livet de ønsker å leve.

Jeg har alltid hatt en brennende interesse for hvordan hjernen vår fungerer og hvordan den påvirkes av hvordan vi lever, det vi spiser, opplevelser vi har hatt og vaner vi har dannet oss gjennom livet.

Med et solid fundament og effektive verktøy jobber jeg med mennesker som ønsker å endre sine tankemønstre, handlingsmønster og atferd slik at de blir fri fra strevet de står i, og de opplever at det livet de ønsker å ha og den de ønsker å være, matcher på både innsiden og utsiden.

Jeg synes dette er det mest spennende, inspirerende og givende arbeidet jeg kan gjøre, og jeg er en ildsjel for de fantastiske menneskene jeg jobber sammen med i min rolle som støttespiller, veileder, og coach. 
nb_NONorsk bokmål