«Jeg har fått mer ut av ukene med Camilla enn 20 år med slankeopplegg»

«Jeg har fått mer ut av ukene med Camilla enn 20 år med slankeopplegg»

Når jeg kom til Camilla trodde jeg min største utfordring var mat, og det var det nok også, men gjennom programmet oppdaget jeg at jeg kunne bedre struktur blant annet på arbeidshverdagen ved hjelp av de virkemidler som ble gjennomgått på programmet hennes.

Underveis har jeg blitt mer bevisst rundt mitt forhold til mat og hvilen type mat jeg bør spise enn jeg hadde tidligere. Dette medfører at jeg spiser sunnere/riktigere og føler meg bedre.

Jeg har gått ned i vekt, men er mest av alt er jeg tryggere på at med de endringene jeg har gjort i kostholdet vil dette holde seg og eventuell ytterligere vektnedgang vil komme. Jeg tar bedre valg i forhold til mat, bevissthet til hva jeg spiser, men uten å telle kalorier Dette gjør at jeg har fått en helt annen ro knyttet til det med mat. Matrutinene mine er mye bedre, jeg handler mer strukturert og bruker ikke hele lunsjen på å gå i butikken. 

Jeg bruker verktøyene Camilla har lært meg hver eneste dag. Jeg har nå et veldig annerledes forhold til både mat, kaloriinntak og arbeidsoppgaver.

Jeg savnet ikke noe på kurset, syntes jeg fikk svært mye for penger og investert tid. Det var mye som jeg anser som «bonus» fordi jeg nok ikke hadde forstått helt omfanget av hvordan ting henger sammen og hvor mange ting vi skulle innom.

Jeg vil si til andre som vurderer å jobbe med Camilla at her får en svært mye for pengene. Det er en helhetstanke som gjennomsyrer det hele som jeg ikke har vært i nærheten av på noen annen kostholdsveiledning jeg har forsøkt tidligere, og jeg har forsøkt mange.

Det som skiller dette fra alt det andre som finnes på markedet er at det ikke skilles mellom kropp og sinn. Camilla tydeliggjør sammenhengen og fokuserer teknikker som tydeliggjør denne sammenhengen og påvirkningen tanker, tankemønster og handlinger har på hverandre.

Jeg hadde mange aha opplevelser underveis og tenkte at dette skulle jeg gjerne ha visst da jeg var 20 år. 

Om Camilla vil jeg i at hun utøver strenghet med varme. Det er ikke noen tvil om hvor vi skal dersom en er villig til å gi det som skal til så vil en nå målene sine, dette er hun tydelig på fra dag en. Camilla benytter teorien hun praktiserer i eget opplæringsprogram og det fungerer.

Hun er genuint opptatt av klientene sine og ønsker virkelig at de skal nå målene sine.

Camilla er svært dyktig på det hun driver med i tillegg har hun gode formidlingsevner som gjør at en skjønner hva teorien innebærer og hvordan den skal benyttes i praksis. Hun gir gode råd underveis og er rask med tilbakemeldinger dersom en lurer på noe. 

Det spennende med arbeidsprosessen jeg har gjennomgått er at Camilla innledningsvis stilte spørsmål knyttet til andre områder i livet mitt enn mat hvor jeg mente å ha full kontroll. Det viste seg at jeg ikke hadde så god kontroll som jeg selv trodde, men med kunnskapen og strategiene fra programmet har jeg fått mer kontroll og en helt annen ro på flere områder enn hva som knytter seg til mat.

Hvordan jeg strukturerer og planlegger arbeidsdagen/arbeidsuka vil aldri bli det samme. 

Jeg, advokat 47, med ekstremt hektisk og prestasjonsbasert arbeidshverdag, har fått mer ut av ukene med Camilla enn de siste 20 årene med forskjellige slankeopplegg.

Og noe av det viktigste jeg har lært er at det å vente til neste uke med å sette i gang, det er for pyser, vi starter nå.

Camilla er en motivator av de sjeldne og driver med coaching på ypperste nivå og jeg gir henne mine aller beste anbefalinger. 

Camilla har hjulpet meg masse og jeg tar med meg alt hun har lært meg på min vei mot alt jeg vil ha mer av i livet mitt. Denne veien, som jeg bare så vidt har startet på, skal jeg gå med en smil og gjøre det jeg har lyst til.        

  • Linda D.                                  


Related Posts

10 kritiske komponenter som mangler i de fleste vektreduksjons-programmer!

10 kritiske komponenter som mangler i de fleste vektreduksjons-programmer!

Sannheten er at å tilnærme seg et vekttap og en livsstilsendring kun fra en plass av å gjøre noe med kostholdet og/eller trening er ikke hele løsningen!

«I en alder av 47 år har jeg sluttet med overspising»

«I en alder av 47 år har jeg sluttet med overspising»

Jeg har hele livet strevd med mat og vekt. Helt fra jeg var barn husket jeg at familien snakket om at det «ikke var bunn i meg»… Voksenlivet var preget av et travelt familieliv, mye press på jobb og lite tid til meg selv. Dagene mine […]nb_NONorsk bokmål