«I en alder av 47 år har jeg sluttet med overspising»

«I en alder av 47 år har jeg sluttet med overspising»

Jeg har hele livet strevd med mat og vekt. Helt fra jeg var barn husket jeg at familien snakket om at det «ikke var bunn i meg»… Voksenlivet var preget av et travelt familieliv, mye press på jobb og lite tid til meg selv. Dagene mine var preget av intenst tankekjør rundt mat, hva jeg skulle spise, når jeg skulle spise og hvordan jeg både skulle få gått ned de kiloene og få kontroll på ting… Periodene hvor jeg klarte å holde meg flink ble stadig kortere og kortere, og overspisingen foregikk i smug, på alt fra store sjokoladeplater til en hel pakke knekkebrød med ost på på kvelden. I tillegg kompenserte jeg alt jeg spiste med store mengder trening, men likevel gikk vekta oppover. 


Når jeg kom til Camilla var det «siste sjanse», likevel var jeg redd for at jeg ikke skulle oppnå noen konkrete resultater eller lære noe jeg faktisk kunne bruke…


Min opplevelse av arbeidet med Camilla har vært veldig fin og over alle forventninger. Jeg er mer avslappet til mat og hva jeg spiser, jeg har endret livsstil og føler meg ikke på noen slankekur, jeg har bedre rutiner, vekten er redusert og nå stabil, og i en alder av 47 år har jeg sluttet med overspising. Jeg stresser mye mindre i hverdagen, samtidig som at jeg ikke pisker meg selv dersom livet noen ganger skjer. 

Den helhetlige forståelsen av hvordan hjernen og kroppen fungerer og hvordan disse henger sammen var avgjørende for meg, og jeg har blitt veldig mye bedre kjent med meg selv.

Det var en tidkrevende prosess, men det var verd investeringen på alle måter. Camilla har vært helt super å jobbe med. Jeg opplever henne som faglig dyktig og varm, men direkte & tydelig. Hun bryr seg om deg og er alltid tilgjengelig (oppleves sånn selv om hun ikke faktisk er det). Hun er flink til å utfordre, men har en fin balanse mellom å pushe og støtte. Jeg har lært mye om meg selv og veldig mange nyttige verktøy som jeg skal ta med meg i resten av livet 🙂  

  • Helene R.

Related Posts

10 kritiske komponenter som mangler i de fleste vektreduksjons-programmer!

10 kritiske komponenter som mangler i de fleste vektreduksjons-programmer!

Sannheten er at å tilnærme seg et vekttap og en livsstilsendring kun fra en plass av å gjøre noe med kostholdet og/eller trening er ikke hele løsningen!

Stress holder deg igjen fra å nå målene dine!

Stress holder deg igjen fra å nå målene dine!

Blir du ofte så stresset i løpet av dagen at det føles ut som alt for mye, og du er desperat etter å få fred, få en flukt, en pause eller bare vil vekk? . Alt du har lyst til er å droppe alle oppgavene […]nb_NONorsk bokmål