«For første gang i en alder av 52 år føler jeg meg virkelig som meg selv.»

«For første gang i en alder av 52 år føler jeg meg virkelig som meg selv.»

Jeg fant tilfeldigvis Camilla på instagram og jeg var på en veldig mørk plass. Jeg var på vei til å bli uføretrygdet og sykemeldt fra jobb. Jeg overspiste meg gjennom dagene og hadde null energi. Kroppen min og fordøyelsen min hadde mange plager fordi jeg tok så dårlig vare på den.

Jeg har hele mitt liv vært en ekspert på jojo-slanking og jeg har alltid tatt alt til det ekstreme både på trening og dietter (eller rettere sagt selvpining og sulting). Ekstremt behov for å ha kontroll på antall kalorier og gram, «ja og nei-mat» og alt eller ingenting holdning var i hodet mitt dagen lang. 

Etter å ha jobbet med Camilla har mat blitt helt sekundært for meg. Vekten har gått ned 25 kilo og jeg har ikke det ekstreme behovet for kontroll lengre. Jeg overspiser ikke lengre og har fått et naturlig og avslappet forhold til mat.

Jeg er sosial og aktiv, jeg er med på ting og lever akkurat slik jeg ønsker, samtidig som jeg vet hvordan jeg tar gode valg for meg selv. Jeg føler ikke jeg ofrer noe som helst. 

Jeg har nå for første gang i mitt liv et sunt og godt forhold til meg selv og egen kropp.

Jeg har en tilstedeværelse i hverdagen jeg aldri har hatt før sammen med familien og de som er viktig rundt meg. Hele tankesettet mitt er snudd og lettelse, friheten og livsgleden min er høyere enn noen sinne. 
Jeg har nå full kontroll og jeg holder på å skape meg det livet jeg virkelig ønsker å leve. Livet er godt og ikke minst enkelt, og jeg føler meg 50 kilo lettere på skuldrene sammenlignet med hvordan jeg hadde det med meg selv før.

For første gang i en alder av 52 år føler jeg meg virkelig som meg selv. Jeg nyter prosessen med å bli kjent med meg selv på ny, leve livet slik jeg ønsker og gi meg selv den kjærligheten jeg virkelig fortjener. 

Til andre som vurderer å jobbe med Camilla har jeg bare en ting å si: Ikke nøl, gjør det❤️ Jeg hadde GARANTERT gjort det samme igjen!!!

Heidi H.nb_NONorsk bokmål