«Følger du hennes instrukser vil du lykkes!»

«Følger du hennes instrukser vil du lykkes!»

Når jeg kom til Camilla var min største frykt at jeg ikke skulle finne en løsning på problemet mitt som var overspising og negativt selvbilde. 

Som småbarnsmor, kjæreste og helsepersonell så jeg at vekten fortsatte å stige. Redselen for å ikke lenger kunne være med ungene eller henge med på alt vi har lyst å gjøre i livet vårt var veldig stor. Jeg var redd for at jeg ikke lengre ville holde følge med min atletiske mann, samt at jeg ikke skulle være et godt forbilde for gruppene jeg jobber med.

Det å ikke være fornøyd med den personene du ser i speilet, er ingen god følelse, samt at den personen som ser tilbake på deg ikke gjenspeiler slik du føler deg på innsiden. Det var på tide å gjøre noe. 

Jeg har lært utrolig mye fra Camilla. Jeg overspiser ikke lengre og jeg har fått et bra forhold til mat og kroppen min. Jeg ser at kroppen min endrer seg, vekten går ned, samtidig som at jeg har mer energi og søtsuget er borte.

Men det jeg har hatt aller mest utnytte av er det jeg har lært om evnene til å snu tankemønstrene mine og humøret, jeg har blitt utrolig styrket i meg selv og troen på meg selv, og jeg er nå i full kontroll i livet mitt og bestemmer over meg selv.

Camilla har vært der hele veien og gitt meg god veiledning slik at jeg har forstått ting riktig og gjennomfører treningen på en god måte. Jeg er blitt mer bevisst på hva jeg tenker, hvordan jeg bruker fokuset mitt og hva jeg vil gjøre med livet mitt. Alt i alt var dette en en flott opplevelse.

Camilla er en dame som har full forståelse og skjønner hvor du er. Du er neppe den første eller siste med ditt problem. En får følelsen av at en er ikke alene og dette går an å gjøre noe med. Problemet blir normalisert og «ufarlig-gjort». Det er ikke noe galt med deg. 

Veiledningen skjer fortløpende og hun er tilgjengelig store deler av tiden. Hun ser når og hvor det kan oppstå problem, og tar tak i det med en gang så det ikke skal eskalere.

Hun skjønner hvordan en tenker og kommer raskt med gode løsninger og innspill. Hun positiv, løsningsorientert, henger kunnskapen du lærer på knagger, utrolig kunnskapsrik, med mer. Hun vet hva hun snakker om og kan sine ting. 

Følger du hennes instrukser vil du lykkes! Jeg anbefaler henne på det varmeste. 

Ellen G.nb_NONorsk bokmål