«en stor mulighet for endring av livet ditt til det bedre»

«en stor mulighet for endring av livet ditt til det bedre»

Jeg fant Camilla på nett og ventet en stund før jeg kontaktet henne, men jeg var på en plass i livet hvor jeg var veldig sliten. Sliten av meg selv, evig kroppsfokus, lite energi, dårlige valg, «kokt i hodet» og mange kilo for mye. Livet føltes kjipt enda jeg hadde «alt». 

Underveis i tiden min med Camilla har jeg fått en veldig økt bevissthet rundt hva jeg gjør og hvorfor, jeg har fått mange aha-opplevelser underveis, blitt kjent med meg selv på nytt. Hele prosessen satte i gang rydding i toppetasjen. 


Når jeg kom til henne hadde jeg i all hovedsak fokus på kilo og mindre fokus på resten av livet og alle faktorene som betyr noe for livskvaliteten. Nå er vekten på riktig vei, jeg er mye mer bevisst på mine egne grenser og hva som er bra for meg, jeg har bedre rutiner og strekker mer til i hverdagen grunnet bedre fokus og riktige prioriteringer, og generelt er jeg mye mer fornøyd, glad, trygg på meg selv, har aksept til meg selv og at jeg er god nok. Jeg lar ikke meg selv falle ned i grublerier og negative tanker slik jeg gjorde tidligere, noe som også har hjulpet veldig på nattesøvnen og energien i dagene mine. 


Det jeg likte best var at tilnærmingen dekker hele menneske, hode, kropp og sjel. Alt henger sammen og det må derfor settes inn tiltak på flere områder for å komme i mål. Alt i prosessen var veldig fint satt opp for meg, og jeg var klar for å gå videre for meg selv når forløpet var over og Camilla slapp taket i meg. 


Til deg som lurer på om Camilla er den som kan hjelpe deg sier jeg «Go for it!» 🙂 Det er et krevende stykke arbeid som gir deg en stor mulighet for endring av livet ditt til det bedre. Et dypdykk i deg selv, dine omgivelser og metoder for å bryte gamle negative mønstre som du ikke trenger med deg videre i livet ditt.   

Jeg  anbefaler Camilla på det varmeste. Hun er en varm og kunnskapsrik dame med bein i nesa, noe som er helt nødvendig for å få til endringer og framgang hos oss som følger programmet. Programmet krever forpliktelse, innsats og jevn jobbing i alle ukene og har et holistisk fokus som er et «must» for å få til endring over tid.

  • Hege P.

Related Posts

10 kritiske komponenter som mangler i de fleste vektreduksjons-programmer!

10 kritiske komponenter som mangler i de fleste vektreduksjons-programmer!

Sannheten er at å tilnærme seg et vekttap og en livsstilsendring kun fra en plass av å gjøre noe med kostholdet og/eller trening er ikke hele løsningen!

Arbeidet med Camilla har vært den beste investering i livet mitt!

Arbeidet med Camilla har vært den beste investering i livet mitt!

Når jeg kom til Camilla var jeg på en plass i livet hvor jeg ikke kjente meg selv igjen. Jeg hadde ikke tenkt på hva jeg ville ha ut av livet mitt på mange år, og jeg hadde mistet meg selv helt. Alt fokus hadde […]nb_NONorsk bokmål