«Det var overraskende lett når jeg lærte riktig måte»

«Det var overraskende lett når jeg lærte riktig måte»

Når jeg kom til Camilla var min største utfordring at jeg slet med overspising, emosjonell spising og ofte styrte med ekstreme slankekurer. Det var veldig mye stress i livet mitt og hverdagen var fylt med mye jobbing uten at jeg følte jeg fikk gjort noen god jobb. Dette resulterte ofte i at jeg endte opp med å ty til sjokolade og søtsaker for å komme meg gjennom arbeidsdagen, og pepsi maxen stod alltid på pulten min eller var med i vesken. Jeg snuste også, masse. I allefall en boks for dagen. Jeg brukte masse penger  hver eneste måned på snaks og usunne ting, pepsi og snus. 

Jeg var redd jeg skulle møte veggen hvis jeg ikke fikk kontroll på hvordan jeg levde med usunn spising, snus og stress. Jeg var redd for at jeg 20 år frem i tid skulle se tilbake på livet mitt og alt jeg kunne huske var at det handlet om slanking, og at ingen av de fine minnene med familien og venner ville være der.

Jeg hadde veldig lav selvfølelse og følte meg alltid dårlig. Og selvtilliten og egoet mitt var knyttet til målbare ting, så når de gikk bra fløy jeg, men når de gikk dårlig så var ting mørkt og jeg snudde meg til mat og kos og snaks som trøst og en flukt og for å holde ut arbeidsdager som varte til langt på natt. 

Underveis i prosessen har jeg fått et helt annet forhold til meg selv. Jeg ser hvordan jeg har plaget meg selv med slanking og overspising hele mitt voksne liv. Jeg slanker meg ikke lengre og jeg spiser sunt.


Jeg tenker ikke «alt eller ingenting» lengre og løser dagene hvor ting ikke går etter planen på en god måte istedenfor å fall rav sporet slik jeg ville gjort før.
Jeg vet hva som er viktig for meg i livet og prioriterer ut ifra dette.

Jeg har verktøy for å snu tankene mine og humøret mitt, og det var en virkelig stor overraskelse når jeg innså at dette var mulig. 

Jeg har også sluttet å snuse og drikke pepsi i løpet av disse ukene sammen med Camilla, det var overraskende lett når jeg endelig fikk lære hva som var riktig måte å gjøre det på. 

Jeg har nå høyere standarder og lever som den personen jeg ønsker å være. Jeg har lært å si mer nei og setter gode grenser for meg selv både på jobb og privat og føler at jeg klarer å ta mye bedre vare på meg selv enn før, fordi jeg fortjener det. 

Jeg opplever at hverdagen er nå fylt med livskvalitet, mens før var den fylt med følelser av utilstrekkelighet og stress. Jeg har mye mer å gi av meg selv til de jeg er glad i og de som betyr noe. 

Jeg hadde enormt stor nytte av å jobbe sammen med Camilla. Det Camilla tilbyr er mye mer enn et program for å gå ned i vekt eller bli kvitt overspising.
Jeg var ikke forberedt på å jobbe med de mentale sidene av utfordringene mine som viste seg å være så tett knyttet opp mot overspisingen, men dette har vært enda viktigere enn å lære mer om kostholdet. 

Camilla gir utrolig mye av seg selv, og det var som å ha en stor heiagjeng og samtidig en streng trener på sidelinjen. Men samtidig er hun tydelig på at jeg måtte praktisere det jeg lærte, og at det var jeg som hadde i meg det som trengtes for å skape endring. 

Jeg er mye mindre stresset og har bedre selvfølelse. Jeg var på full vei inn i sykemelding da jeg kom inn i programmet til Camilla. Camilla ble redningen for meg. Jeg unngikk å bli sykemeldt, og nå ruller jobb- og familielivet videre med lavere skuldre og mer energi.

Jeg er utrolig takknemlig for tiden jeg har hatt sammen med henne. 

  • Cathrine M.nb_NONorsk bokmål