«Det jeg har lært på disse ukene kan ikke verdsettes nok!»

«Det jeg har lært på disse ukene kan ikke verdsettes nok!»

 Da jeg kom til Camilla var min største utfordring overspising, og et dårlig kroppsbilde som hadde fulgt meg helt siden barneskolen. Jeg husker tidlig at jeg hadde en klump i magen som var ekstremt ubehagelig og som jeg ble kvitt når jeg spiste. Jeg startet hos Camilla med at min oppfatning var at jeg hadde overspising som hovedutfordring og en historikk av mislykkede dietter. Programmet har åpnet sinnet mitt til de grader, og jeg ser at den ene utfordringen griper tak i den andre, og at arbeidet med en utfordring, kan synliggjøre helt andre utfordringer som det er enda mer nyttig å jobbe med. I tillegg er oppgavene så interessante, at det å finne frem til utfordringene mine, ble mer som en lek for meg. 

Underveis i forløpet har jeg erfart at jeg har et mye mer avslappet forhold til mat, og har sett hvorfor jeg har utfordringer med matinntak osv. Jeg klarer å fjerne angst og usikkerhet i veldig mange tilfeller, og jeg ser tydelig at angst og usikkerhet, i prinsippet er det som har fått meg til å spise og spise.

Konkrete ting jeg merker endring på er hvor uinteressant vekten har blitt, jeg tar bedre valg i hverdagen – smågodt er totalt valgt bort – det smaker jo ikke godt lengre. Mange av rutinene mine var der fra før, men tidligere var de der for «å holde meg i kontroll», mens nå er de et resultat av frihetsfølelse og glede, og ikke en påtvunget greie. Jeg har erfart underveis konkrete endringer både fysisk og mentalt, og jeg har blitt helt trygg på at endringer i meg selv er det jeg som har all makt over, og det gir meg en indre ro. Enkelte helt konkrete fysiologiske sannheter har vært veldig nyttig å lære! Samtidig var det de konkrete øvingsoppgavene som for meg gjorde abstrakte følelser om til noe konkret – noe som igjen bare gav enda større tiltro til dette underveis i prosessen. 

Før jeg begynte var jeg redd at dette bare var et nytt program som skulle virke så lenge jeg hadde fokus på det, og så var det tilbake i gamle spor. Men det jeg har lært på disse ukene, kan ikke verdsettes nok! Jeg har tatt et lite steg i riktig retning, men det viktigste for meg, er at jeg fikk roen, og vet at dette har jeg full mulighet til å ha kontroll på resten av livet.

Min egen opplevelse av min problemstilling har snudd seg til noe helt annet enn det var i starten, og snudd seg fra å føles som en håpløs abstrakt oppgave, til å føles som en overkommelig og spennende oppgave man bare har lyst til å jobbe videre med!Er du interessert i å jobbe med deg selv, og sette av godt med tid til dette, så kan jeg garantere for en stor oppdagelsesreise.

Det jeg hadde som oppfatning av var mitt problem, har blitt sekundært, og jeg har kommet til et helt annet sted i livet! 

Ingen tvil om at Camilla er helhjertet, og at hun kan dette! Jeg anbefaler henne på det varmeste! 

  • Frode S.

Related Posts

10 kritiske komponenter som mangler i de fleste vektreduksjons-programmer!

10 kritiske komponenter som mangler i de fleste vektreduksjons-programmer!

Sannheten er at å tilnærme seg et vekttap og en livsstilsendring kun fra en plass av å gjøre noe med kostholdet og/eller trening er ikke hele løsningen!

Arbeidet med Camilla har vært den beste investering i livet mitt!

Arbeidet med Camilla har vært den beste investering i livet mitt!

Når jeg kom til Camilla var jeg på en plass i livet hvor jeg ikke kjente meg selv igjen. Jeg hadde ikke tenkt på hva jeg ville ha ut av livet mitt på mange år, og jeg hadde mistet meg selv helt. Alt fokus hadde […]nb_NONorsk bokmål