«det er så j***** verdt det!»

«det er så j***** verdt det!»

Jeg startet hos Camilla for vekten og ikke minst den emosjonelle spisingen. Men jeg skjønte jo snart at det var jo bare symptomer på noe annet og mye vanskeligere – mitt selvbilde, mine tanker om meg og verden rundt og hvilke mønstre jeg har utviklet for å håndtere livet. 

Før jeg begynte var jeg også bekymret for at jeg skulle få en nitidig oppsatt matplan som sikkert er korrekt i teorien, sett bort fra at livet skjer rundt oss. Som advokat har jeg en til tider veldig krevende og uforutsigbar jobb, og en fast matplan er for meg oppskriften på å føle seg som mislykka og ikke få dagene til å gå opp. Det er en så smal sti å følge at det er gitt å ramle av slik at det fort ble «en dårlig dag/uke/periode». 

Koblingen Camilla gjør med sinn/psyke/tankemønster, og hele veien over i fysiologien og hverdagen for hvordan vi lever, må bare være det som er the missing link hos alle andre jeg kjenner til som jobber og strever med vekt/mat. 

Det er veldig store endringer i livet mitt nå, også fordi jeg underveis i programmet tok tak i livet mitt. Jeg har mye bedre rutiner og en helt annen mentalitet. Jeg oppfører meg som en ansvarlig voksen i møte med meg selv og mine egne følelser, fremfor en trassig unge som «VIL HA GODTERI!!».
Jeg vil ha ekte mat, også i situasjoner der jeg tidligere hadde gått for comfort foods. 

Til noen som vurderer å jobbe med Camilla så vil jeg si at det koster: investering av tid og penger, møte med indre demoner, vekst, innsats, jobb og mange aha-opplevelser underveis, men det er så jævlig verdt det!

Jeg gir henne mine beste anbefalinger!

  • Merete L.

Related Posts

10 kritiske komponenter som mangler i de fleste vektreduksjons-programmer!

10 kritiske komponenter som mangler i de fleste vektreduksjons-programmer!

Sannheten er at å tilnærme seg et vekttap og en livsstilsendring kun fra en plass av å gjøre noe med kostholdet og/eller trening er ikke hele løsningen!

Arbeidet med Camilla har vært den beste investering i livet mitt!

Arbeidet med Camilla har vært den beste investering i livet mitt!

Når jeg kom til Camilla var jeg på en plass i livet hvor jeg ikke kjente meg selv igjen. Jeg hadde ikke tenkt på hva jeg ville ha ut av livet mitt på mange år, og jeg hadde mistet meg selv helt. Alt fokus hadde […]nb_NONorsk bokmål