«Det er det beste jeg noen gang har gjort for meg selv.»

«Det er det beste jeg noen gang har gjort for meg selv.»

Jeg er så glad for at jeg ved en tilfeldighet så en instagram post der Camilla skrev noe som fikk meg til å tenke at «Wow, finnes det noen som vet hvordan jeg har det, er jeg ikke så kjørt som jeg tror?»

Etter det tok jeg sats, og det er det beste jeg noen gang har gjort for meg selv. Det er utrolig hvordan bare noen måneders arbeid kan utgjøre så stor forskjell. Når jeg tenker tilbake så forstår jeg hvor grusomt jeg faktisk hadde det, og jeg skal aldri tilbake dit.

Camilla er veldig dyktig på faget sitt, og hun bryr seg oppriktig og brenner for at du skal klare det. Det imponerte meg hvordan hun la merke til den minste detalj, som noe jeg sa eller et ansiktsutrykk jeg hadde, og tok tak i det, og at veldig små ting jeg tenkte faktisk hadde enorm betydning for at jeg skulle få bukt med problemene.

Jeg har fått masse verktøy som jeg vet at jeg kan å bruke og som gjør at jeg fortsatt utvikler meg.

Camilla ba meg i en av timene og tenke på den beste coachen jeg har hatt. Jeg kom ikke på noen, men når jeg tenker meg om så satt jo dama rett foran meg. Hun har vært fantastisk å ha på skulderen hele den perioden, og måten hun snakker om ting på gjør at du bare føler at du er fantastisk og virkelig kan å klare det.

Til andre som vurderer å jobbe med Camilla har jeg en ting å si:

Bare gjør det, det kommer til å bli det beste valget du har tatt. Uavhengig av hva problemet ditt er så skyldes det antagelig noe helt annet enn du trodde, og ingen er bedre på å se det, og rydde opp på innsiden enn denne dama.

Jeg kan virkelig anbefale Camilla, med hennes hjelp er det håp for oss alle.

Lise B.


Related Posts

10 kritiske komponenter som mangler i de fleste vektreduksjons-programmer!

10 kritiske komponenter som mangler i de fleste vektreduksjons-programmer!

Sannheten er at å tilnærme seg et vekttap og en livsstilsendring kun fra en plass av å gjøre noe med kostholdet og/eller trening er ikke hele løsningen!

Arbeidet med Camilla har vært den beste investering i livet mitt!

Arbeidet med Camilla har vært den beste investering i livet mitt!

Når jeg kom til Camilla var jeg på en plass i livet hvor jeg ikke kjente meg selv igjen. Jeg hadde ikke tenkt på hva jeg ville ha ut av livet mitt på mange år, og jeg hadde mistet meg selv helt. Alt fokus hadde […]nb_NONorsk bokmål