«Camilla har åpnet opp øynene mine for en annen måte å se på meg selv på!»

«Camilla har åpnet opp øynene mine for en annen måte å se på meg selv på!»

Når jeg startet opp med Camilla var jeg på slutten av en depresjon og slet med mye negative tanker rundt min egen kropp og meg selv. Jeg hadde også ett enormt søtsug som plaget meg, som gjorde at jeg brukte sjokolade til feks belønning, eller når ting var vanskelig, brukte jeg sjokolade for å kunne takle det. 

Jeg trodde jeg bare skulle lære og bli kvitt uvanen med å spise sjokolade og i stedet har jeg jobbet meg igjennom hvorfor jeg følte jeg måtte ha den sjokoladen, og lært så utrolig mye mer! 

Jeg har nå en helt annen måte og tenke på, både rundt meg selv, kroppen, humøret mitt, men ikke minst i utfordrende situasjoner jeg møter.

At hun er en ekstrem dyktig dame, med stor faglig kunnskap, som brenner for faget sitt, og gir alt til sine kunder! Jeg har sett på henne som ikke bare ernæringsfysiolog, men min mentale trener! 

Camilla har åpnet opp øynene mine for en annen måte å se på meg selv på, gitt meg mange mentale redskaper som kan brukes på alle aspekt i ens liv, som gir bedre selvfølelse, selvtillit og selvkontroll!

  • Ragnhild J.

Related Posts

10 kritiske komponenter som mangler i de fleste vektreduksjons-programmer!

10 kritiske komponenter som mangler i de fleste vektreduksjons-programmer!

Sannheten er at å tilnærme seg et vekttap og en livsstilsendring kun fra en plass av å gjøre noe med kostholdet og/eller trening er ikke hele løsningen!

Arbeidet med Camilla har vært den beste investering i livet mitt!

Arbeidet med Camilla har vært den beste investering i livet mitt!

Når jeg kom til Camilla var jeg på en plass i livet hvor jeg ikke kjente meg selv igjen. Jeg hadde ikke tenkt på hva jeg ville ha ut av livet mitt på mange år, og jeg hadde mistet meg selv helt. Alt fokus hadde […]nb_NONorsk bokmål