«Camilla er veldig tydelig og lett å forholde seg til, samtidig merker du at hun virkelig ønsker det beste for deg»

«Camilla er veldig tydelig og lett å forholde seg til, samtidig merker du at hun virkelig ønsker det beste for deg»

Når jeg kom til Camilla var hverdagen min preget av «alt eller ingenting» rundt mat og kropp, tanker om meg selv og hvordan jeg var for dem rundt meg. 

Jeg hadde et veldig dårlig mønster hvor jeg overkompenserte alt jeg kunne mine uker mens jeg hadde barna, og så var det fullstendig omvendt de ukene jeg var alene. Overspisingen gikk helt ut av kontroll, humøret var i blindkjelleren og jeg trakk meg tilbake fra absolutt alt utenom at jeg stilte på jobb. 


Jeg hadde forferdelig lav selvfølelse, overspising og et enormt tankekjør over tidligere hendelser i livet mitt. Jeg hadde det veldig vondt i livet mitt der jeg var.

Underveis i arbeidet med Camilla har jeg sluttet helt med overspisingen. Jeg har mindre fokus på vekt og kropp og mer fokus på å ta gode valg for meg selv og behandle meg selv bra. Jeg har bedre rutiner i hverdagen med tanke på planlegging av måltider og sammensetning. jeg har mer energi og mer overskudd, jevnere humør og mye mer glede i hverdagen. Jeg ser muligheter som jeg ikke har sett på mange år, og jeg stortrives. 


Jeg har fått ryddet opp i mye rot, og fått tilbake min egen selvverdi, så jeg har det så ufattelig mye bedre nå – livet er faktisk helt fantastisk. 

Jeg ser min egen verdi og jeg tar gode valg for meg selv og barna mine. Jeg har tatt tak på så mange andre felt også, og skapt endringer nå som er fantastiske for meg selv og alle rundt meg. 


Jeg har hatt fantastisk god nytte av både alt jeg har lært om kroppen, mat hvordan jeg skal tenke rundt tingene i hverdagen, men også om de mentale verktøyene jeg har fått lære. Dette er ting jeg vil ha med meg resten av livet. 

Camilla er veldig tydelig og lett å forholde seg til. Samtidig har hun stor omsorg for deg og du merker hun virkelig ønsker det beste for deg. Jeg kan virkelig anbefale å jobbe med Camilla❤️ 

  • Tonje E.


nb_NONorsk bokmål