Å nei – det skjedde igjen….

Å nei – det skjedde igjen….

Du har nok en gang gjort det – hatt en «episode» – hvor du endte opp med å spise det du IKKE skulle spise i dag. Ikke nok med det, når du først var i gang så «var jo denne dagen totalt bortkastet» og du gikk da like godt «all in» og spiste absolutt alt som fristet og som er på «nei»-listen.

Dette er et kjempeproblem for deg som du bare ikke klarer å få taket på. Du har ikke kontroll på din egen oppførsel og gang på gang får du bekreftet hvor «svak» du er og hvor lite viljestyrke du har. For det må jo være det som er problemet siden dette skjer igjen og igjen? Alt føles håpløst og selvtilliten og selvfølelsen daler.

Når «episodene» skjer så føles det som om du ikke er til stede mens du spiser, – alt slukes som om det var ditt siste måltid. Det følelsesmessige kaoset etterpå gjør alt mye verre: Det er intenst og overveldende, du skammer deg for hva du har gjort. Kroppen føles ubehagelig og ekkel, og du føler avsky ovenfor deg selv. Du er sint, frustrert og lei deg for at du aldri klarer å få kontroll på dette, for at du aldri klarer å holde løftene dine til deg selv, for at du gang på gang «face-planter» ned i alt du vet er usunt, og for at du aldri klarer å leve slik at du føler utsiden matcher deg selv på innsiden.

Tiden går uansett…

Måneder og år går mens du lever med dette, og speilbildet ditt viser overhodet ikke den du føler du virkelig er – din virkelige identitet. Det blir vanskeligere og vanskeligere å se seg selv i speilet, for det blir kun en evig påminnelse om hvor lite viljestyrke du har og hvor lite du klarer å holde løftene til deg selv og leve etter de standardene og som den personen du ønsker.

Absolutt alt i livet ditt påvirkes av problemet ditt med maten, både inni deg og hvordan du er rundt alle du omgås: Du har lyst å være sprek og lett til fots, hoppe og danse og være med på alt det gøye de rundt deg finner på, eller å være en forelder som er sprek og rask og klarer å herje og leke med barna uten å bli sliten.

Du tar deg selv i situasjoner å være totalt fokusert på hvordan buksen nå må stramme i linningen, og hvor uflatterende det må se ut, fremfor å være virkelig til stede med de rundt deg. Kroppen, helsen og levemåten din påvirkes totalt av problemet og det tar nesten alt mentalt fokus. Det er slitsomt å gå å kverne på dette hele tiden, og samtidig føle at du ikke klarer å leve slik du ønsker.

Varig endring er tilgjengelig også for deg!

Jeg, Camilla Bringslid, jobber med mennesker som opplever at problemer med mat, trening og livsstil fører til at de ikke klarer å leve det livet de ønsker. Målene og løftene de gir seg selv om å skape en endring i hverdagen, blir aldri gjennomført i lengden. Gang på gang forsøker du å gjøre endringer basert på ren viljestyrke, men hver eneste gang blir intervallene mellom en «sprekk» kortere og kortere. Med tiden lærer du deg å hate prosessen du assosierer med å gjøre endring, «det er jo kun lidelse» å tyne deg selv på den måten og du vet jo at du aldri har klart å gjennomføre planene dine – det har du jo fått bekreftet utallige ganger i fortiden så det er en etablert sannhet. Kontoen for viljestyrke føles tommere og tommere for hver runde du strever deg gjennom.

Alle mennesker har alle ressursene i seg selv til å lykkes, og de som jobber med meg er klare til å prioritere og investere i seg selv. Ved å jobbe med meg og gå gjennom en Helhjertet Forvandling endres de mentale spillereglene en gang for alle, og du opplever store forskjeller på selvtillit, selvfølelse, kropp, helsen, livsstilen og hvordan du stiller opp for deg selv og de rundt deg. Du opplever en total endring i hvordan du lever hver dag.

Skap permanent og varig endring en gang for alle

Når vi jobber sammen fokuserer jeg på DEG, og istedenfor å kun snakke om utfordringene og det som har vært tidligere, så settes fokuset fremover og hvor du ønsker å være. Du vil lære nye strategier som hjelper deg med å varig endre oppførselen og tankene dine. Du vil få bukt med den evige kampen om hva du bør og ikke bør spise, stress, overveldende følelser, følelsen av å være i hamsterhjulet, lav selvtillit og frykten for å ikke være god nok.

Jeg hjelper deg å skreddersy nye mentale spilleregler, som gjør at du opplever fremgang og suksess på de feltene du ønsker og lever det som du definerer som et fullverdig liv fylt med de tingene som er viktige for deg for livskvaliteten og gleden din – toppet med mye mestringsfølelse.

«I got your back»

For å jobbe sammen med meg må du være klar for å gjøre permanente endringer en gang for alle, men her bistår jeg deg steg for steg hele veien. Vi jobber sammen over tid i et skreddersydd forløp designet til å passe akkurat for deg i ditt liv. Jeg er der hele veien til problemet er løst.

Du lider uansett der du er i dag, så skal du fortsette med dette dag etter dag, måned etter måned, år etter år? Skal du sitte om 1-5-10 år frem i tid og kjenne på de sammen tingene som nå føles så vondt og overveldende i hverdagen din? Eller skal du ta tak i ubehaget og rydde opp og løse problemet en gang for alle og bli FRI til å leve det livet du ønsker å leve?

Er du klar for å jobbe med meg for første og siste gang?

Book din kartleggingssamtale i dag!nb_NONorsk bokmål