«Jeg har aldri møtt noen som brenner så sterkt for det hun driver med»

«Jeg har aldri møtt noen som brenner så sterkt for det hun driver med»

Når jeg kom til Camilla strevde jeg med et utfordrende forhold til kropp og mat. År med treningsprogram og kaloritelling bak meg hadde ført til at vekten ikke viste det jeg ønsket, jeg hadde høye forventninger til meg selv og følte ofte på å ikke være god nok, noe som igjen førte til enda lavere selvfølelse. 

Jeg overtenkte veldig mye rundt dette og gjorde endel perfeksjonisme og «alt eller ingenting» rundt dette. Spesielt på kosthold og trening. Jeg var bekymret for at dette skulle bli ENDA et program som ikke fungerte for meg, og jeg var bekymret for at Camilla ikke skulle være rette personen for meg. 


Men Camilla er så ydmyk og god, leser mellom linjene, hører det jeg ikke sier, leser ansiktsuttrykk, holdning og ser ting ingen andre ser❤️ 


Underveis i prosessen har jeg lært meg å slappe av i både kropp og sinn. Jeg er enda mer bevisst på meg selv enn før og har blitt bedre til å sette ord på ting. Jeg stoler på meg selv og forholdet mitt til mat har blitt bedre. 
Jeg gir nå kroppen mer ro, lytter mer til meg selv, står opp for meg selv og mine verdier, lar meg ikke tråkke på tærne av noen, er bedre på å uttrykke meg. Jeg nyter fleksibiliteten i kostholdet med bedre samvittighet enn før.

Samtalene og dialogene med Camilla var veldig gode. Jeg fikk delt det jeg tenker og føler og fikk tilbakemelding på om at disse tingene er du ikke alene om og det er helt normalt. Det var utrolig godt å ha en sparringspartner som var tilgjengelig, og jeg har virkelig fått gått i dybden og tenkt gjennom hvordan jeg vil ha det i fremtiden. Jeg har blitt mye mer bevisst mitt eget humør og egne følelser, og hvordan jeg skal snu disse, samt ha fokus på det som er bra for meg i hverdagen. 


Til andre som vurderer å jobbe med Camilla vil jeg anbefale Camilla på det sterkeste! Hun er streng der det trengs, og utrolig ydmyk og forståelsesfull❤️ Jeg har aldri møtt noen som brenner så sterkt for det hun driver med, ogsom er der for klientene sine når du enn måtte trenge det. Hun ser DEG, og er genuint interessert i å hjelpe DEG med å bli den versjonen av deg selv akkurat slik du ønsker. Hun har en enorm faglig og personlig kunnskap, som hun formidler på en god måte. Hun får med seg absolutt alt du sier, og det du ikke sier! Hun setter ord på alle tankene og følelsene du ikke helt klarer å sette ord på selv.

  • Jeanette A.

Related Posts

«Jeg har fått mer ut av ukene med Camilla enn 20 år med slankeopplegg»

«Jeg har fått mer ut av ukene med Camilla enn 20 år med slankeopplegg»

Når jeg kom til Camilla trodde jeg min største utfordring var mat, og det var det nok også, men gjennom programmet oppdaget jeg at jeg kunne bedre struktur blant annet på arbeidshverdagen ved hjelp av de virkemidler som ble gjennomgått på programmet hennes. Underveis har jeg […]

«DETTE ER NOE HELT ANNET ENN DU ER VANT TIL»

«DETTE ER NOE HELT ANNET ENN DU ER VANT TIL»

Før jeg startet på programmet hos Camilla var mine største utfordringer fedme og mangel på energi. Jeg gikk også alltid opp i vekt igjen når jeg endelig hadde klart å gå ned, så tanker som: «Hva er vitsen?», hadde begynt å komme. I prosessen har […]