«Camilla har åpnet opp øynene mine for en annen måte å se på meg selv på!»

«Camilla har åpnet opp øynene mine for en annen måte å se på meg selv på!»

Når jeg startet opp med Camilla var jeg på slutten av en depresjon og slet med mye negative tanker rundt min egen kropp og meg selv. Jeg hadde også ett enormt søtsug som plaget meg, som gjorde at jeg brukte sjokolade til feks belønning, eller når ting var vanskelig, brukte jeg sjokolade for å kunne takle det. 

Jeg trodde jeg bare skulle lære og bli kvitt uvanen med å spise sjokolade og i stedet har jeg jobbet meg igjennom hvorfor jeg følte jeg måtte ha den sjokoladen, og lært så utrolig mye mer! 

Jeg har nå en helt annen måte og tenke på, både rundt meg selv, kroppen, humøret mitt, men ikke minst i utfordrende situasjoner jeg møter.

At hun er en ekstrem dyktig dame, med stor faglig kunnskap, som brenner for faget sitt, og gir alt til sine kunder! Jeg har sett på henne som ikke bare ernæringsfysiolog, men min mentale trener! 

Camilla har åpnet opp øynene mine for en annen måte å se på meg selv på, gitt meg mange mentale redskaper som kan brukes på alle aspekt i ens liv, som gir bedre selvfølelse, selvtillit og selvkontroll!

  • Ragnhild J.

Related Posts

Hvordan gå ned i vekt en gang for alle?

Hvordan gå ned i vekt en gang for alle?

Den eneste grunnen til at du ikke har noe du ønsker deg i dag, er på grunn av måten du tenker på. Kroppen din og alt du har i livet ditt akkurat nå er kun en forsinket representasjon av hvordan du har levd frem til nå.

«Jeg har funnet frem til en hverdag jeg kan nyte livet ut»

«Jeg har funnet frem til en hverdag jeg kan nyte livet ut»

Jeg har snudd meg fra å skulle ha et strengt kontrollregime som bare gav meg problemer med overspising og negative følelser, til å finne frem i meg selv og til en hverdag som jeg virkelig kan nyte livet ut.