«Jeg klarer ikke se for meg noe annet sted jeg kunnet lære meg de samme tingene!»

«Jeg klarer ikke se for meg noe annet sted jeg kunnet lære meg de samme tingene!»

Jeg har kjøpt mange kostholdsplaner, jeg har lest mange kostholdsbøker og jeg har begynt på dietter gang på gang. Da jeg ble anbefalt Camilla var jeg usikker på om jeg skulle ta steget da jeg var redd for at dette bare ble repetisjon av fakta jeg allerede kan. Så feil kunne jeg ta!!

Grunnen til at jeg tok steget og begynte oppfølgning med Camilla var fordi jeg stadig følte meg mindre og mindre som meg selv…

Jeg hadde en tarm som flere ganger ukentlig var irritert og førte til at jeg ofte måtte si nei til sosiale settinger grunnet magesmerter og leve dagene etter magen. Dersom jeg fikk dratt på sosiale tilstelsninger gjorde de ekstra kiloene at jeg ofte var mer fokusert på hvordan kjolen satt enn å være tilstede.

Tarmen jeg hadde slitt med i flere år fant Camilla nærmest øyeblikkelig oppskriften for hva som måtte til for at den skulle fungere, men likevel fulgte hun også dette tett opp videre.

Hva vil du si til andre som vurderer å jobbe med Camilla?

Gjør det!! Camilla har masse kunnskap og er superengasjert. Hun er virkelig personlig engasjert og en har mulighet til å få hjelp og støtte når en trenger det. Hun har lært meg så mye jeg kan bruke på andre arenaer i livet, noe som gjør det virkelig verd innsatsen. Jeg klarer ikke se for meg noe annet sted jeg hadde kunnet lært de samme tingene og som har mye fokus på det mentale, selvom det var tarm og ned i vekt som var utgangspunktet for at jeg kontaktet henne.

Fakta kan en lese og lære seg, men det mentale aspektet må en ha hjelp og støtte for å få til. Det hjelper ikke vite hva en bør spise om en ikke klarer holde seg til det.

  • Siri M.


Related Posts

10 kritiske komponenter som mangler i de fleste vektreduksjons-programmer!

10 kritiske komponenter som mangler i de fleste vektreduksjons-programmer!

Sannheten er at å tilnærme seg et vekttap og en livsstilsendring kun fra en plass av å gjøre noe med kostholdet og/eller trening er ikke hele løsningen!

Arbeidet med Camilla har vært den beste investering i livet mitt!

Arbeidet med Camilla har vært den beste investering i livet mitt!

Når jeg kom til Camilla var jeg på en plass i livet hvor jeg ikke kjente meg selv igjen. Jeg hadde ikke tenkt på hva jeg ville ha ut av livet mitt på mange år, og jeg hadde mistet meg selv helt. Alt fokus hadde […]nb_NONorsk bokmål