JEG KLARER ENDELIG Å LEVE DET LIVET JEG VIL LEVE

JEG KLARER ENDELIG Å LEVE DET LIVET JEG VIL LEVE

Jeg fant Camilla i desember 2021, og jeg fulgte henne en stund på mail og sosiale medier. 

Jeg var usikker på om hun kunne hjelpe meg, men samtidig var det som om hun satt inni hodet mitt og satte ord på tankene mine. 

Likevel var jeg bekymret for om jeg hadde for store problemer til å kunne få hjelp. 

Jeg hadde store problemer med et anstrengt forhold til mat, vekt og overspising og mye bekymring. 

Etter å ha jobbet med Camilla har ikke mat så mye fokus lengre. Jeg liker å kose meg med mat, men jeg går ikke hele tiden og tenker på hvor lenge det er til neste gang jeg kan spise og hva jeg kan spise. Jeg tar mye bedre valg i forhold til kosthold og jeg er mye mer aktiv. 

Vekten min har gått ned, jeg tar bedre valg for meg selv og er flink til å sette grenser. Jeg har mye bedre rutiner på jobb, mat og trening og jeg har fått en helt annen tro på meg selv. 

Jeg har mer ro og aktivitet i hverdagen, og jeg bekymrer meg mye mindre. Det er også så deilig at mat og bekymringer tar mye mindre plass. 

Det er så mye jeg virkelig likte av alt jeg lærte hos Camilla, men hvis jeg skal nevne noe må det være verktøyene for å bryte med overspisingsmønstrene og hvordan vi kan styre fokuset og sinnstilstandene våre. Det har også vært ekstremt nyttig med alt jeg lærte om stress og utbrenthet, motivasjon, og det er så mye mer jeg kunne trukket frem.

Jeg begynte på dette kurset i den tro at min største utfordring er vekt og overspising.

Etter kun 1 uke, så skjønte jeg at det er så mye mer sammensatt enn det, og mat var ikke i mitt fokus lenger. Jeg har lært så utrolig mye i løpet av disse ukene, og det viktigste er hvordan jeg kan endre gamle tankemønstre og sinnstilstander, og hvordan jeg kan ta ansvar for eget liv. Jeg har lært meg selv å kjenne på nye måter, og det har vært mange aha opplevelser. Jeg har rett og slett fått tilgang til verktøy som gjør at jeg kan leve livet jeg ønsker. Det er intensivt, og det krever jobbing, men det er så utrolig verdt det. Camilla er klar og tydelig, og har vært der for meg gjennom hele prosessen. 

Hvis du vurderer å jobbe med Camilla anbefale jeg deg at du gjør det. Bli med, det er SÅ verdt det. Det er intensivt, og det krever tid, men du får så uendelig mye igjen. 

-Maria L.nb_NONorsk bokmål