«Jeg har lært utrolig mye mer enn jeg forestilte meg»

«Jeg har lært utrolig mye mer enn jeg forestilte meg»

Når jeg kom til Camilla følte at jeg feilet på alt for mange ting i livet mitt: Jobben min som leder, i forholdet til mannen min, til barna mine, og jeg prøvde gjentatte kurer som bare førte til at jeg ble sliten, feilet, var lite mentalt til stede i hverdagen på de dårlige dagene 8og de var det endel av), og jeg drev med masse negativt selvsnakk. Jeg endte igjen og igjen opp med å bryte avtalene til meg selv, fikk «dårlige dager» og disse «fuck it» øyeblikkene hvor jeg da bare spiste og gjorde veldig dårlige valg. Jeg hadde mye skam og liten tro på meg selv.

Jeg har lært utrolig mye mer enn jeg forestilte meg gjennom arbeidet med Camilla. Jeg har en større ro rundt mat, jeg tenker ikke på kalorier eller gode og dårlige dager lengre, jeg overspiser ikke lengre og jeg er mye mer mentalt tilstede i hverdagen.

Jeg har fått verktøy som strekker seg langt utover det jeg trodde var nødvendig når jeg kom til henne, og jeg har også nytteverdi av disse i alle andre felt i livet mitt. Jeg gjør bedre valg, jeg har bedre rutiner, jeg gjør det bedre på jobben, jeg er stødigere og bedre på kommunikasjon, jeg har et nærere og enda mer solid forhold til mannen min, og jeg klarer å være den mammaen barna mine trenger at jeg er❤️

At jeg så raskt lærte meg hvordan jeg ikke skulle overspise, og også at dette gikk så mye dypere og jeg fikk jobbet med min overtenking og perfeksjonisme har hatt utrolig mye å si for meg! 

Jeg har fått god oppfølging underveis og har lært veldig mye av opplegget til Camilla. Min største endring er at jeg har fått større ro rundt mat og spisemønstrene mine er endret, jeg har en bedre indre dialog som hjelper meg å være mentalt tilstede og ta gode valg i livet mitt. Jeg bruker det jeg har lært vel så mye i andre sammenhenger i livet som når det kommer til maten. Jeg er utrolig glad for at jeg meldte meg på dette❤️

  • Marte E.

Related Posts

10 kritiske komponenter som mangler i de fleste vektreduksjons-programmer!

10 kritiske komponenter som mangler i de fleste vektreduksjons-programmer!

Sannheten er at å tilnærme seg et vekttap og en livsstilsendring kun fra en plass av å gjøre noe med kostholdet og/eller trening er ikke hele løsningen!

Arbeidet med Camilla har vært den beste investering i livet mitt!

Arbeidet med Camilla har vært den beste investering i livet mitt!

Når jeg kom til Camilla var jeg på en plass i livet hvor jeg ikke kjente meg selv igjen. Jeg hadde ikke tenkt på hva jeg ville ha ut av livet mitt på mange år, og jeg hadde mistet meg selv helt. Alt fokus hadde […]nb_NONorsk bokmål