«Jeg har funnet frem til en hverdag jeg kan nyte livet ut»

«Jeg har funnet frem til en hverdag jeg kan nyte livet ut»

Når jeg kom til Camilla var hverdagen min preget av restriksjoner knyttet til mat og en «alt eller ingenting tankegang». Jeg trodde at på en fast bestemt vekt ville jeg bli lykkelig, og perfeksjonisme, negative tanker om meg selv, dårlig selvbilde, følelsen av å ikke være like god som andre, tanker om hva andre tenker, frykt for å bli dømt preget hverdagen min. 


Kveldene gikk med til å overspise så heftig at jeg våknet dagen etter og fremdeles følte meg dårlig. Så jeg begynte dagene hver eneste dag med å føle meg dritt fra overspisingen og søvnmangelen kvelden før. 
Jeg har hatt så utrolig mange fantastiske endringer underveis i prosessen med Camilla❤️ Bedre forhold til meg selv og de rundt meg, mer kunnskap om mat og hva som er et godt kosthold for meg❤️ Jeg står bedre i egne valg og beslutninger uten å trenge bekreftelse fra andre, og jeg har verktøy som hjelper meg så jeg har et positivt fokus på meg selv og de tingene jeg ønsker å oppnå!


Jeg har sluttet å veie meg hver eneste dag og har ikke veid meg siden jeg startet med Camilla. Det er fantastisk befriende å ikke la vekten bestemme dagens humør. Jeg har flyttet fokuset over til hvordan kroppen kjennes og hvordan den responderer på maten jeg spiser. Jeg spiser for å ha nok energi til å ha gode dager og gjøre det jeg ønsker, og for å ha det bra❤️ 


Jeg fordeler maten jevnt utover dagen istedenfor å ha restriksjoner gjennom dagen og så «sprekke» på kvelden. 
Det er lettere å være sosial, jeg er ikke redd for å få servert noe som «ikke passer inn», og har lært meg å se etter løsninger, samtidig som at et måltid ikke definerer resten av dagen eller uken. Jeg bestemmer meg for hvilken innstilling jeg skal ha til det som skal skje, jeg har mer krefter, bedre humør, klarer mer enn før og sammenligner meg ikke med andre. Jeg har det godt med meg selv❤️ 

Alt jeg har lært fra Camilla sammen med engasjementet hennes underveis, har vært enormt nyttig i min prosess. Jeg har kommet i kontakt med hva jeg føler, tenker og hva jeg verdsetter og jeg står støtt i det. Jeg har fått et mye bedre forhold til meg selv og de jeg er glad i! 


Å skape endring kan kreve mer enn du forventer, men du kommer også til å få igjen mye mer enn du forventer❤️ Det handler om 20% kosthold og 80% innstilling til deg selv og livet ditt. 

Jeg har plutselig begynt å gå ned i vekt uten at jeg har vært på vekten. Jeg er lettere i kroppen, i godt humør uten grunn, jeg hilser først, ser folk i øynene og er ikke bekymret lengre i hverdagene mine. Jeg trener for gledens skyld, ikke for å bli tynn!

Jeg har snudd meg fra å skulle ha et strengt kontrollregime som bare gav meg problemer med overspising og negative følelser, til å finne frem i meg selv og til en hverdag som jeg virkelig kan nyte livet ut❤️ 

  • Irene K.

Related Posts

10 kritiske komponenter som mangler i de fleste vektreduksjons-programmer!

10 kritiske komponenter som mangler i de fleste vektreduksjons-programmer!

Sannheten er at å tilnærme seg et vekttap og en livsstilsendring kun fra en plass av å gjøre noe med kostholdet og/eller trening er ikke hele løsningen!

Arbeidet med Camilla har vært den beste investering i livet mitt!

Arbeidet med Camilla har vært den beste investering i livet mitt!

Når jeg kom til Camilla var jeg på en plass i livet hvor jeg ikke kjente meg selv igjen. Jeg hadde ikke tenkt på hva jeg ville ha ut av livet mitt på mange år, og jeg hadde mistet meg selv helt. Alt fokus hadde […]nb_NONorsk bokmål