«Jeg er evig takknemlig for all hjelp jeg har fått»

«Jeg er evig takknemlig for all hjelp jeg har fått»

Etter mange år med diverse mer eller mindre vellykkede forsøk på varig vektreduksjon endte jeg opp med å ta kontakt med Camilla ved en tilfeldighet. 

Det viste seg å være et lykketreff da jeg møtte en fagperson som forstod og ikke minst hadde metoder for å få tingene på plass en gang for alle.

Jeg hadde i lang tid prøvd å gå ned i vekt og legge om til gode vaner. Jeg hadde alt for høyt blodtrykk, brukte masse medisiner og hadde ikke god helse for en i slutten av 30-årene.

Jeg klarte ikke få til noe som varte, og jeg ble fort altfor streng med meg selv rundt mat i forsøk på å gå ned i vekt. 

Dette resulterte i små kortsiktige resultater som fort forsvant når motivasjonen minket.

Jeg har sett mange positive endringer underveis:

  • Forholdet mitt til mat og “diett” er helt annerledes. 
  • Men det som kanskje er den største endringen er den mentale bevisstheten. Folk har bemerket at de merker en helt annen besluttsomhet og selvsikkerhet hos meg.
  • Jeg har gått stabilt ned i vekt i kombinasjon med økt muskelmasse, og midjen min er mye smalere. 
  • Jeg tar vesentlig flere gode valg og de få dårlige valgene er mye mindre.
  • Rutiner rundt mat, trening og søvn er mye bedre.
  • Overtenking og bekymringer er ikke en faktor i hverdagen slik som det var før. 

Hverdagen er alt i alt preget av bedre rutiner, større fokus på de viktige tingene i livet og mat er ikke så altoppslukende.

Jeg likte spesielt godt fokuset på det mentale i programmet. Jeg føler jeg har helt andre verktøy til å takle utfordringer og problemer i hverdagen. Både rundt mat og overspising, men ikke minst i arbeidslivet. 

Etter første samtalen med Camilla hadde jeg egentlig ikke så mange bekymringer. Det var jo en veldig annen tilnærming enn det jeg hadde leitet etter, men jeg følte ganske umiddelbart at denne fremgangsmåten ville fungere så lenge jeg var villig til å investere tid og fokus på dette.

Camilla er et strålende menneske med massevis av kunnskap og medmenneskelighet. Angrer ikke et sekund på at jeg tok kontakt og gjennomførte programmet. Jeg opplevde oppfølgingen som genuin og personlig og Camilla satt seg godt inn i min situasjon. 

Coachingen var motiverende og tydelig og hun er ekstremt dyktig i det hun driver med.

Programmet er både motiverende, personlig, effektivt og ikke minst bærekraftig. 

Jeg har nå helt andre verktøy til å håndtere livets små og store utfordringer, både når det gjelder mat og andre ting som dukker opp i hverdagen. 

Jeg er evig takknemlig for all hjelp jeg har fått av Camilla og gleder meg til tiden fremover og alle ting jeg kommer til å oppnå i tiden fremover.

Vekten peker riktig vei, jeg har gått av blodtrykksmedisinene og både kropp og sinn blir sterkere for hver dag som går. 

  • Anne D. 


nb_NONorsk bokmål