Jeg er dypt takknemlig for hjelpen Camilla har gitt meg

Jeg er dypt takknemlig for hjelpen Camilla har gitt meg

Da jeg fant Camilla hadde jeg hatt en dårlig periode i lang tid. Jeg hadde vært i dårlig humør og misfornøyd med meg selv og kroppen min. Jeg hadde lagt på meg en del, og følte at spisingen var helt ute av kontroll. Jeg trøstespiste, ga helt blaffen i å leve sunt og være aktiv, hadde helt mistet troen på at det er mulig å gå ned i vekt og var redd for at jeg bare ville bli tyngre og tyngre. Og gjennom de siste par årene har jeg hatt altfor mange slike «dårlige» perioder.

Jeg er veldig skeptisk av meg selv av natur, og for å være helt ærlig var jeg usikker på om det var å tro på julenissen at noe slikt kunne hjelpe… Kanskje fordi jeg hadde noen oppfatninger i forhold til mulighetene for å endre meg selv uten dyp psykoanalyse og at jeg trodde kroppen jobbet i mot meg ved forsøk på vektnedgang.

Jeg var også redd for å kaste bort både tid og penger. Jeg visste jo ingenting om Camilla utover det jeg hadde sett på nettet. Og det kunne jo være at hun bare var en veldig god markedsfører 🙂

Når jeg begynte å jobbe med Camilla følte jeg raskt at jeg fikk bedre grep om spisingen. Jeg gjorde noen små justeringer og brukte det jeg lærte til å håndtere søtsug og cravings på kvelden. Syns det fungerte bra. Også når jeg fikk covid og så ødela ryggen i løpet av denne prosessen og jeg måtte være mer inaktiv endret behovene seg veldig underveis i denne prosessen. MEN: Den store forskjellen da i forhold til andre perioder var at jeg opplevde at jeg nå har noen verktøy som fungerer, samt en bevissthet som gjør at jeg ikke sklir ut. For eksempel: Om jeg sklir ut litt og spiser noe jeg ikke burde, så klarer jeg å hente meg inn og ikke skeie helt ut. 

For meg har ikke mat og vekt blitt mitt hovedfokus gjennom programmet. Jeg har derimot fått en helt annen fokus på at målet rett og slett er å ha det bra, være glad og lykkelig. Finne ro og tilfredshet. Selv om jeg veier et par kilo for mye, har vondt i ryggen eller andre ting i livet ikke er helt perfekt hele tiden. Og det har virket – jeg opplever at jeg gjennomgående har det bra og når noe går skeis og jeg møter motgang klarer jeg å unngå at nedturene blir dype og ikke minst lange. Det er jeg utrolig takknemlig for!

Jeg er mye gladere og mer fornøyd. Mer avslappet og mindre opptatt av at alt må være på stell. Mannen min sier at har merker det veldig godt på meg.

Jeg planlegger arbeidsukene mine slik at jeg har tid og rom for å hente meg inn, fokusere på meg selv og mitt eget velvære, tid til å reflektere over hva som er viktigst & livsvisjonen min.

Jeg har hatt stor nytte av opplegget og det har for meg har vært verdt hvert minutt av tiden jeg har brukt og hver krone. Camilla har et solid og godt program som i hvert fall for meg var midt i blinken. Hun er en dyktig og seriøs person som var genuint opptatt av å hjelpe og støtte meg under hele perioden og som strakk seg langt utover det vi hadde avtalt. Det krever en innsats fra en selv som man må være innstilt på å legge inn, ellers kan man like gjerne la være.

Samarbeidet med Camilla har gitt meg et helt nytt perspektiv på livet mitt og rett og slett etterlatt meg som et lykkeligere menneske. Det tankesettet jeg har lært og de verktøyene jeg har fått, hjelper meg til å leve livet mitt på en bedre måte enn før. Camilla er bunn seriøs, har et solid opplegg og er genuint opptatt av å gjøre en forskjell. Hun hjulpet og støttet meg hele veien. Jeg er dypt forpliktet overfor meg selv til å ta dette med meg i resten av livet mitt – og Camilla har gitt meg troen på at det skal jeg klare.

Jeg er dypt takknemlig for hjelpen hun har gitt meg. 

-Caroline I.nb_NONorsk bokmål