«DETTE ER NOE HELT ANNET ENN DU ER VANT TIL»

«DETTE ER NOE HELT ANNET ENN DU ER VANT TIL»

Før jeg startet på programmet hos Camilla var mine største utfordringer fedme og mangel på energi. Jeg gikk også alltid opp i vekt igjen når jeg endelig hadde klart å gå ned, så tanker som: «Hva er vitsen?», hadde begynt å komme.

I prosessen har jeg tatt større eierskap enn tidligere til egne valg. Jeg MÅ ikke spise sjokolade, men gjennom teknikkene og det jeg har lært så kan jeg velge å spise den eller la være. Jeg merker også at jeg har blitt slankere ved at klær som jeg tidligere ikke kom inn i, faktisk har blitt i største laget. 


Jeg har mål om å gå ned 20 kilo og jeg er nesten halvveis allerede🙂 Jeg har innsett at jeg kan bare sette i gang med å gjøre det jeg ønsker å gjøre «når jeg blir slank». Det er ingenting å vente på. 


Jeg har bedre spiserutiner enn tidligere. Og jeg gjør mer av de tingene jeg ønsker og forventer av meg selv. Jeg har nå kontroll over situasjonen . Det er mitt valg at jeg skal ned i vekt, og alle de små valgene jeg tar avgjør tempoet det skjer i. 


Jeg har også hatt stor nytte av at jeg har kunnet gjøre disse endringene og samtidig fått nok mat. Jeg har sjelden følt meg sulten. Det mentale fokuset i programmet har også vært utrolig nyttig – at jeg nå forstår hvordan hjernen fungerer og kan bruke verktøyene slik at jeg kommer meg dit jeg vil. 


Før jeg begynte var jeg bekymret for at dette skulle bli nok en «kur» i rekken av jojo-slankekurer – så feil kunne jeg ta! 


Til andre som vurderer å jobbe med Camilla så vil jeg si at dette er noe helt annet enn du er vant til. Om du føler at du har prøvd det meste innen slankekurer og dietter uten helt å komme i mål og bli fornøyd, så bør du vurdere Helhjertet Forvandling med Camilla. Hun har hjulpet meg å bryte spisemønster, bli bevisst valgene jeg tar rundt matinntak og mye annet. Hun har også fått meg til å se målene mine tydeligere for meg, og da er det mye lettere og mer motiverende å jobbe mot dem. Takk for hjelpen, Camilla❤️ 

Caroline S.


Related Posts

10 kritiske komponenter som mangler i de fleste vektreduksjons-programmer!

10 kritiske komponenter som mangler i de fleste vektreduksjons-programmer!

Sannheten er at å tilnærme seg et vekttap og en livsstilsendring kun fra en plass av å gjøre noe med kostholdet og/eller trening er ikke hele løsningen!

Arbeidet med Camilla har vært den beste investering i livet mitt!

Arbeidet med Camilla har vært den beste investering i livet mitt!

Når jeg kom til Camilla var jeg på en plass i livet hvor jeg ikke kjente meg selv igjen. Jeg hadde ikke tenkt på hva jeg ville ha ut av livet mitt på mange år, og jeg hadde mistet meg selv helt. Alt fokus hadde […]nb_NONorsk bokmål