DET HUN SIER ER RIKTIG OG VIRKER!

DET HUN SIER ER RIKTIG OG VIRKER!

Min største utfordring når jeg kom til Camilla var å sette grenser for meg selv rundt mat. Jeg slet med dårlig selvbilde og mange negative tanker om egen kropp og utseende.

Før jeg begynte var jeg også veldig bekymret for at dette ikke skulle funke og ikke gi meg noen resultater. Jeg var veldig redd for å gå gjennom dette og så føle at det var nok et mislykket forsøk som ikke førte til resultater.

I løpet av tiden sammen med Camilla har jeg lært veldig effektive teknikker  som har gjort at i situasjoner der jeg tidligere ville overspist har jeg ikke gjort det. Nå er den vonde sirkelen brutt. Jeg har også blitt mer bevisst mine egne tankemønstre og handlingsmønstre. Og jeg har lært å snu negative tankemønstre til positive jeg ønsker meg istedenfor. 

Jeg spiser mye sunnere og mer kontrollert. Jeg klarer å kose meg med god mat uten dårlig samvittighet, fordi jeg vet at det er en del av å gjøre ting riktig. Jeg trener mer enn før, vekten har gått ned og jeg får høre at jeg ser sunnere og bedre ut:) 

Jeg planlegger livet bedre og mer systematisk slik at jeg unngår stress og beholder oversikt over to do’s og hva som er viktig. Jeg har startet med de verktøyene Camilla har tipset meg opp for å holde oversikt og samle alt, og det gjør det så mye lettere å holde fokuset i hverdagen, hele tiden være i konsollen, på sporet og samtidig ikke stresse med ting 🙂 

Jeg har blitt mer bevisst på hva jeg vil prioritere i livet og hvilke verdier som er viktig for meg. 

Teknikkene jeg har lært er det jeg likte best med programmet. De kan man bruke på veldig mange ulike felt i livet og jeg bruker  dem jevnlig for å snu mentaliteten min når jeg er på vei i en dårlig retning. Jeg vil også trekke fram kostholdsrådene som veldig enkle og gode, og med  frihet til at jeg ikke føler meg låst og fortsatt kan spise god, sunn og variert mat, og samtidig komme til målene mine.

Til andre som vurderer å jobbe med Camilla har jeg en ting å si: 

Hopp i det, men det er viktig at du har et åpent sinn og stoler på prosessen. Camilla er kunnskapsrik, grundig, empatisk, tydelig og energisk. Hun utfordrer samtidig som hun viser forståelse. Hun er alltid tilgjengelig og gir av seg selv og sine erfaringer. Men viktigst av alt: Det hun sier er riktig og virker!

Tusen takk for en veldig fin tid, Camilla. Jeg er så takknemlig for det du har lært meg.

  • Linni M.


nb_NONorsk bokmål