«CAMILLA HAR GITT MEG ROEN OG KJÆRLIGHETEN TILBAKE TIL MEG SELV»

«CAMILLA HAR GITT MEG ROEN OG KJÆRLIGHETEN TILBAKE TIL MEG SELV»

“Min største utfordring når jeg kom til Camilla var det konstante skiftet mellom «gode perioder» med masse trening og sunn mat – for så å bli helt utmattet og så droppe trening og overspise istedenfor. I tillegg kom alt det kjipe selvsnakket.

Jeg var redd for at jeg skulle bli stående fast for alltid, for at jeg skulle fortsette med alle disse kurene og diettene og mislykkes. Jeg var redd for at jeg skulle gå på noe nytt og at det ikke skulle fungere for meg.

Jeg har jo gått på slankekurs mange ganger før. Har da gått ned i vekt, men opp igjen like etter. Jeg grudde meg veldig til å ta kontakt med Camilla, til å skulle dele min grusomme hemmelighet. Jeg grudde meg også veldig til å dele det med mine nærmeste, som ikke har visst noen ting i alle disse årene.

Etter jeg besluttet å gå i gang med å jobbe sammen med Camilla har jeg ikke sett meg tilbake.

Jeg har nesten ingen overspisings-episoder lengre og de få som er der vet jeg hvorfor de kom. Jeg har blitt min egen bestevenn og snakker så mye penere til meg selv. Jeg sover bedre, har det bedre, har jevnere og bedre humør, og får masse kommentar fra de rundt meg at de merker en stor forskjell på meg.

Jeg har fortalt om skammen og min mørkeste hemmelighet til flere av mine nærmeste, og det var en befrielse.

Jeg trener også mye jevnere enn før, tenker mye mindre på kropp/mat/trening/kalorier og vekt, men likevel så går alt i riktig retning.

Jeg gjør bedre matvalg, er flinkere til å planlegge, gråter mye mindre, gleder meg til å kle på meg, har nå mer klær som passer og som jeg nå vil synes i.

Før jeg kom til Camilla hadde jeg prøvd «alt», men jeg stod fast. Har ikke før nå lært om alle d mentale hinderne som er tilstede ved overspising. Har også lært meg de mentale verktøyene som jeg nå bruker mot overspising. Dette er ting jeg vil ta med meg videre i livet og ha utrolig stor nytte av i mange ulike sammenhenger.

Det var utrolig nyttig å jobbe sammen med Camilla, og hun har vist genuin interesse og omsorg for meg i denne prosessen, og virkelig ønsket at jeg skulle lykkes.

Jeg anbefaler Camilla på det sterkeste! Hun har gitt meg roen og kjærligheten tilbake til meg selv, og friheten til å leve slik jeg ønsker.

Jeg har blitt en mer fornøyd kone og mor, som er mer til stede. I tillegg er jeg på vei ned i vekt, og det gir meg enda mer livskvalitet, bedre helse og glede over at det går an å komme seg dit en vil, og samtidig ha det så bra som jeg har det nå. «

  • Anne O.nb_NONorsk bokmål