Arbeidet med Camilla har vært den beste investering i livet mitt!

Arbeidet med Camilla har vært den beste investering i livet mitt!

Når jeg kom til Camilla var jeg på en plass i livet hvor jeg ikke kjente meg selv igjen. Jeg hadde ikke tenkt på hva jeg ville ha ut av livet mitt på mange år, og jeg hadde mistet meg selv helt. Alt fokus hadde vært på barna og hva som var best for dem, i en veldig destruktiv familiesituasjon.

.

Jeg hadde sluttet å le, jeg var ikke glad, jeg eksisterte bare, og samtidig hadde vekten gått oppover og oppover, med dårlige vaner, småspising, og overspising på kveldene.

.

Når jeg begynte å jobbe med Camilla var det en prosess som krevde mye tid og innsats i en travel hverdag, men jeg merket store forbedringer i hvordan jeg følte meg veldig tidlig. Derfor var det lett å prioritere dette og gjennomføre arbeidet. 

.

I løpet av prosessen har det vært utrolig mange positive endringer:

 • Jeg har sluttet fullstendig å småspise på følelser, det sluttet jeg med allerede etter den første uken.
 • Alt jeg lærte underveis har vært til stor hjelp i livet mitt generelt
 • Jeg har klare mål for hva jeg ønsker i livet mitt og hvordan hverdagen skal være
 • Jeg er mye mer glad, har ro i kroppen og er flinkere til å være bevisst meg selv og gjøre ting som gjør meg godt
 • Jeg liker den personen jeg er nå, jeg er endelig den jeg egentlig alltid har vært
 • Jeg har funnet ut at jeg elsker å starte dagen med en treningsøkt, og trener minst 5-6 dager i uken
 • Jeg har gått ned 5 kilo siden jeg har sluttet å overspise om kveldene
 • Jeg har sluttet med de negative tankene mine
 • Jeg spiser veldig sunt, lager mat jeg liker og har kommet inn i gode rutiner på måltidene
 • Jeg har åpnet meg opp for nye mennesker og gått på date (etter 25 år), og det har gått så bra når man føler seg trygg i seg selv

.

Jeg er et helt annet menneske, jeg har det bra med meg selv, føler meg frisk og opplagt pga av maten og trening. Jeg har begynt å kutte ned på medisin fra depresjon etter 5 år og det går bra. Jeg føler en ro i kroppen og hodet jeg har ikke hatt før. Jeg har til og med fått kommentar fra et par kolleger om at jeg stråler om dagen.

.

Barna har også merket store forandringer – jeg blir ikke lett irritert over små ting lenger – tenker heller om alt de er flink til.

.

Jeg tar utvilsomt bedre valg når det gjelder mat – har aldri hatt så mange grønnsaker i kjøleskapet. Jeg har gode rutiner når det gjelder mat og trening som er helt automatisk.

.

Samtalene med Camilla var alltid veldig nyttig. Det hjelper bare å snakke gjennom ting med en annen person (spesielt en som er så flink som Camilla). 

.

Tror det alle beste for meg var at det var så lite fokus på fortiden og grubling over årsaken til «problemene» – men heller fokusere på en positiv fremtid.

.

Det var uventet for meg i starten – trodde det skulle være mye grubling og snakking om det som hadde vært, men ser nå at det vil ha vært å gå helt imot prinsippene og vært bortkastet tid i arbeidet vårt.

.

Det var en stor investering og mye penger for meg – men etter samtalen med Camilla følte jeg at dette var noe helt annerledes og tok sjansen – noe jeg har ikke angret et sekund på. Det var et stort steg, men jeg var forberedt på å gi det mye tid og energi for å få mest mulig ut av dette.

.

De 8 ukene med Camilla har vært den beste investering i livet mitt! I mange år hadde jeg bare eksisterte, vært ulykkelig og følte at jeg satt fast i livet mitt. Inngangen til dette var å slutte å overspise – men det var ikke det viktigste jeg fikk ut av dette – overspising blir veldig fort ubetydelig når jeg begynte å se på den store bildet med hjelp fra Camilla! Nå har jeg et klart bilde over hva jeg ønsker ut av livet, jeg merker at jeg får gleder av så mye i hverdagen nå, jeg føler meg trygg, har ro i hodet og kroppen, er lykkelig og gleder meg til fremtiden.

.

Camilla var der ved siden av meg hele veien, pushet meg når jeg trengte det og oppfordret meg når jeg trengte det – dette krevde mye jobb og innsats og ærlighet fra meg selv, men det er det som skal til for å forandre livet. Når jeg leser det jeg skrev i starten om hvordan jeg følte meg og tenkte, kjenner jeg ikke meg selv igjen. Litt etter litt har jeg fått verktøy til å ta styring over livet, danne gode rutiner med trening og mat, mestre det å tenke positivt i hverdagen – og har tro på at jeg er sterk nok til å håndtere alt av motgang som dukker opp i fremtiden uten å miste meg selv igjen.

.

Vil bare si tusen takk til deg Camilla en gang til – jobben du gjør her helt fantastisk – du gi andre mennesker mulighet til et bedre liv – jeg kommer aldri til å glemme de 8 uker vi jobbet sammen.

.

 • Louise S.


Related Posts

10 kritiske komponenter som mangler i de fleste vektreduksjons-programmer!

10 kritiske komponenter som mangler i de fleste vektreduksjons-programmer!

Sannheten er at å tilnærme seg et vekttap og en livsstilsendring kun fra en plass av å gjøre noe med kostholdet og/eller trening er ikke hele løsningen!

5 grunner til at du ikke går ned i vekt

5 grunner til at du ikke går ned i vekt

Vekttap er en kompleks prosess og det er veldig mye som påvirker om vekten går ned eller står «bom fast». For nei – det er ikke bare å kutte i kalorier og øke i treningsmengden!  . Det kan være mange ulike faktorer som gjør at […]nb_NONorsk bokmål